Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Voor welke evenementen kan je het beste een stretchtent gebruiken?

Organiseert u binnenkort een feest en wilt u een keer iets anders dan anders? Kies dan voor de stretchtenten van Partytentverhuur Eindhoven. De stretchtenten hebben een chique uitstraling en zijn geschikt voor verschillende soorten feestjes. De stretchtenten beschikken enkel over een dak, waardoor er een open sfeer wordt gecreëerd. Lees in dit blog voor wat soort feesten u deze strechtenten kan gebruiken en laat je inspireren.

Welke maten zijn er beschikbaar?

Viert u een klein feestje? Dan is de stretchtent van 6x6m de beste keus. Onder deze stretchtent passen 17 gasten en de tent is binnen een half uur op te zetten. Voor extra sfeer kan er een houten tentvloer worden bijgeleverd.

Nodigt u een grotere groep uit voor bijvoorbeeld een diner? Dan is deze stretchtent van 6,5x10m de beste keus. Tijdens het diner is er plek voor 26 gasten. Na het diner kan het feest echt beginnen. Door het wegschuiven van de tafels en de stoelen is er plaats voor zo’n 43 gasten.

De grootste stretchtent die geleverd kan worden door Partytentverhuur is 10x15m. Deze stretchtent kan voor verschillende gelegenheden worden gebruikt. Organiseert u een filmavond? Dan is er plek voor 150 gasten, door de vaste zitplek. Mocht u een cocktail- of wijnavond organiseren dan is er plaats voor 100 gasten.

Stretchtent huren in Eindhoven

Hoe vier je een klein feestje?

Vier je binnenkort een kleinschalig feestje met wat vrienden en/of familie en weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Partytentverhuur Eindhoven helpt je graag verder! De stretchtent van 6×6 is ideaal voor het vieren van een klein feestje. Om extra sfeer te creëren in de stretchtent kan er een bijpassende tentvloer worden gehuurd. Aan de palen van de stretchtent kunnen er verschillende soort feestverlichting worden gehangen die zorgen voor gezelligheid. Daarnaast kunnen er ook hang heaters worden geplaatst mocht het fris worden laat op de avond.

Eurom heater huren

Welke producten mogen niet ontbreken tijdens een diner?

Organiseert u binnenkort een diner en wilt u hier een geslaagde avond van maken? Dan helpt Partytentverhuur Eindhoven u graag verder! In ons assortiment vind u verschillende tafels en stoelen die u kunt gebruiken voor het diner. Zo kunt u kiezen voor de witte partytafel die plek biedt voor ongeveer 6 à 8 personen. Naast een eetgelegenheid voor de gasten kan het servies ook niet ontbreken. Heeft u zelf niet genoeg servies voor de gasten in huis dan hebben wij een breed aanbod aan bestek, borden, glazen en keukenbenodigdheden. Wilt u na het diner nog een feestje vieren dan kan muziek natuurlijk niet ontbreken. Huur een geluidsinstallatie met of zonder microfoon en maak er een leuke karaoke avond van!

Hoe maak ik van mijn bruiloft een fantastische dag?

Gaat u binnenkort trouwen en heeft u veel gasten uitgenodigd? Dan past de stretchtent 10x15m perfect bij deze gelegenheid. U wilt natuurlijk geen jassen op de trouwfoto’s hebben staan. Huur daarom een garderobe bij Partytentverhuur Eindhoven om dat probleem te voorkomen. Daarnaast bestaat ons assortiment uit veel verschillende producten die de stretchtent leuk kunnen aankleden tijdens deze speciale dag. Neem een voorbeeld aan onze wedding chair stoelen. Deze stoelen zijn wit en hebben een chique uitstraling. Als de ceremonie voorbij is, kan de champagne worden ingeschonken in de champagneglazen en kan het feest echt beginnen. Voor een optimaal feestje kan je ervoor kiezen om een van de verschillende soorten feestverlichting te huren. Om buiten extra licht te creëren is een vuurschaal erg leuk om neer te zetten. Het zorgt voor extra verlichting en het heeft iets gezelligs. Om de avond leuk af te sluiten kunt u een bellenblaasmachine gebruiken.

 

 

Heeft u nog vragen over de stretchtenten of over andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op!

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01