Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Verhuur van tafels en stoelen voor elk feest of evenement

Wanneer je een feest of evenement geeft is het belangrijk dat de gasten van alle gemakken voorzien zijn. Een feest kan tot laat in de nacht duren, hierbij is een zitgelegenheid niet ongewenst. Wij, van Partytentverhuur Eindhoven, verhuren een verscheidenheid aan tafels en stoelen. Voor elk feest of evenement kan je bij ons terecht. Lees in onderstaand artikel wat wij jou te bieden hebben!

Tafels en stoelen

Voor een feest of evenement in huis of op een andere locatie zijn bepaalde tafels en stoelen beschikbaar. Barkrukken passen goed bij een feestje dat tot laat in de nacht plaatsvind, ze zorgen voor veel sfeer. De gasten gaan snel het gesprek met elkaar aan en de krukken zijn gemakkelijk te verplaatsen. Zowel voor buiten als binnen zijn de statafels zeer geschikt. Gebruik ze voor een evenement zoals een opening of een feest zoals een verjaardag. De statafels zijn ook met tafelrok te huur, dit geeft een wat chiquere en verzorgde uitstraling aan de tafels.

Als je van plan bent een feest te geven waarbij gegeten gaat worden, zoals een barbecue, buffet tijdens een familiebijeenkomst en zo verder, dan is de partytafel ideaal. Deze tafel biedt veel plek om eten en drinken op te presenteren. Daarnaast kan er ook aan gegeten worden, in combinatie met een klapstoel bijvoorbeeld. De klapstoelen zijn te huren in basis zwart en elegant wit. Deze zijn ideaal voor een bruiloft of andere chique gelegenheid zoals een communie.

Voor feesten en evenementen van een groter kaliber, die voornamelijk buiten plaats vinden, hebben wij ook attributen in ons assortiment. De biertafel is een hele bekende! Hiermee kan snel plek gecreëerd worden voor een groot publiek. Per tafel kunnen er namelijk 10 gasten plaatsvinden, ideaal voor een kamp of gezamenlijke lunch met de sportvereniging.

De mogelijkheid om enkel en alleen de terrastafel te huren is er ook. Daarnaast hebben wij ook nog een kleinere tafel ter beschikking om eten en drinken van de gasten zelf op te zetten. Men kan plaatsnemen aan een ronde tafel en een gezellige middag/avond tegemoet gaan!

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Eindhoven dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01