Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Trouwen? Ook voor een trouwauto of wedding chairs kunt u terecht bij Partytentverhuur Eindhoven

Ga je binnenkort trouwen? Maar ben je nog op zoek naar de ideale trouwauto? Naast de verhuur van partytenten en andere partymaterialen kunt u bij Partytentverhuur Eindhoven ook terecht voor het huren van een  echte trouwauto! Heb je daarnaast te weinig stoelen beschikbaar voor je gasten? Dan kun je ook terecht bij ons voor echte “wedding chairs”. Uiteraard bieden wij nog veel meer materialen die handig zijn om te gebruiken op een bruiloft. Daarom hebben wij een overzichtje voor je samengesteld.

Jaguar MK ll

Met deze Jaguar trouwauto haalt u een echt eyecatcher in huis! De auto wordt daarom vaak gebruikt als trouwauto maar is natuurlijk ook uitstekend geschikt om iemand mee te verrassen voor een andere bijzondere gelegenheid. Hier enkele gegevens over de Jaguar MK II:

Bouwjaar: 1966
Kleur: Groen Metallic
Cilinder: 6

  • Geschikt voor 4 personen
  • Brandstof: Benzine
  • Alleen te huur inclusief chauffeur

Jaguar MK II trouwauto

Wedding chair

Mocht je in ernstige stoelennood zitten dan kun je bij Partytentverhuur Eindhoven vanaf nu echte trouwstoelen huren! De klassieke witte stoeltjes hebben een mooie en stijlvolle uitstraling en zorgen gegarandeerd voor een extra sfeerelement op je bruiloft. De inklapbare stoelen zijn gemaakt van kunststof en daarom licht en eenvoudig te vervoeren. Daarnaast zijn de stoelen dankzij het zachte kussentje voorzien van extra comfort.

trouwstoel wit

Chafing Dish

Organiseer je een feest aansluitend op je bruiloft en wil je jouw gasten niet van de honger om laten komen? Met een chafing dish van Partytentverhuur Eindhoven blijft al je eten voortaan warm. Dankzij de twee bijgeleverde brandvullingen wordt het eten namelijk constant verwarmd. Bij een feest met een buffet mag de chafing dish daarom niet ontbreken. Heb je extra brandvullingen nodig? Voor maar €4,- koop je twee extra brandpasta’s.

chafingdish

Partytent 4×6 meter

Wanneer je graag snel en gemakkelijk een afgesloten sfeervolle ruimte wilt creëren is een partytent dé oplossing! Ook beschermd de tent uitstekend tegen regen en wind en blijven al je gasten dus comfortabel en droog. De tent is gemakkelijk zelf op te bouwen en staat binnen ongeveer 45 minuten. Uiteraard kun je naar eigen wens de verschillende kanten (2x kop kant, 2x zijkant) uit de tent laten. Zo kan iedereen nog gemakkelijker in en uit lopen en heb je uitzicht op wat er buiten gebeurt. Tegelijkertijd wordt het op deze manier ook niet te warm in de tent en blijft de temperatuur comfortabel.

4x8 meter partytent

 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je uiteraard even contact met ons opnemen. Ook voor een vrijblijvend advies zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar. Wij kijken dan samen met jou naar jullie wensen en proberen hier zo goed mogelijk op aan te sluiten.

 

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01