Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Tenten huren in Brabant? Wij nemen u alle zorgen uit handen!

Partytentverhuur Eindhoven is gevestigd in, de naam zegt het al, Eindhoven. Daar zijn we uiteraard super trots op. Met bijna 225.000 inwoners behoort Eindhoven toch tot de grotere steden van ons kleine kikkerlandje. Maar we zijn er niet alleen voor Eindhovenaren. Wij willen er namelijk zijn voor alle Noord-Brabanders.

Eindhoven is bijvoorbeeld ook de grootste stad van Noord-Brabant. En we willen absoluut niet egoïstisch zijn, alle inwoners van Brabant mogen bij ons spullen huren. Er wonen tenslotte bijna 2,5 miljoen inwoners in Brabant en het zou zonden zijn als wij hen niet kunnen helpen. Noord-Brabant staat juist bekend om zijn gezelligheid, neem carnaval, en zijn vriendelijkheid. Er wordt dan ook regelmatig een feestje gegeven, en daar kunnen wij bij helpen! Waarom willen we dat? Omdat we trots zijn op onze status en vinden dat we deze status moeten koesteren en bewaren.

Tenten

Wij hebben maar liefst 10 verschillende soorten tentmaten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. De maten lopen uit van 3×3 meter tot 6×12 meter. Daarbij bieden onze tenten plaats voor maar liefst 15 tot 100 personen inclusief statafels.

Meubilair

Wen wat betreft statafels: een lege partytent oogt niet gezellig zonder extra meubilair. Daarom bieden wij de mogelijkheid om dit erbij te huren. Denk hierbij aan statafels, partytafels, klapstoelen en biertafels. Zo kunnen je gasten altijd hun eigen plek vinden op jouw evenement of feestje. Ook als er even niet meer gedanst wordt! 

Overig

Maar naast meubilair wil je ook waarschijnlijk wat sfeer aanbrengen aan jouw feestje of evenement. Dit kan op veel manieren en wij denken graag mee met de mensen uit onze provincie over hoe we dit in en aan kunnen vullen. Tot op heden heeft u vooral keuzes uit extra’s als een heaters, feestverlichting, geluidsinstallatie en een barbecue.

Zo hopen wij volledig te kunnen bijdragen aan uw ultieme evenement of feest in onze provincie Noord-Brabant. Mocht u nu nog meer wensen hebben dan wat er mogelijk is binnen ons huidige assortiment, of heeft u nog tips met betrekken tot het verhuren in Noord-Brabant, dan horen wij dat graag willen we daar iets mee doen! Dus laat het vooral weten en we hopen snel van u te horen of u te zien!

En om af te sluiten, het ligt een beetje voor de hand, onze Guus die ‘Brabant’ zingt bij onze eigen omroep. Opdat we onze status nooit kwijt mogen raken!

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01