Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Een partytent huren voor een zomerse bruiloft

Een bruiloft kan in allerlei stijlen, seizoenen, locaties en panden of partytenten worden gevierd. Het organiseren van een bruiloft kan aardig wat voeten in de aarde hebben. Er zijn 4 prachtige seizoenen om uit te kiezen, waarvan de zomer toch wel een hele populaire is. Een partytent huren voor een zomerse bruiloft? Dat kan zeker! Wij vertellen je in dit artikel hoe je dit kan aanpakken.

1. Locatie

De locatie van de bruiloft is erg belangrijk, het moet passend zijn voor het seizoen, het thema en het moet voornamelijk het te trouwen stel aanspreken. Een aantal locaties die zeer geschikt zijn voor een bruiloft zijn: het strand, het bos, een grote tuin (van een kasteel, eigen tuin of ander landgoed). Kies een locatie met veel vrijheid en een open ruimte, het kan namelijk erg warm worden met een groot gezelschap. Een partytent is ideaal voor alle opgenoemde locaties en een groot gezelschap, deze is namelijk makkelijk en snel neer te zetten op verschillende ondergronden.

2. Kleding

Tijdens een zomerbruiloft kan het er zelfs in Nederland heet aan toe gaan! De bruid kan bijvoorbeeld kiezen voor een strapless lange of korte jurk. De kleur van de jurk is vaak wit maar tijdens een zomerbruiloft staat een licht kleurtje zoals een pasteltint of juist een knalkleur nooit mis. Ook kan ervoor gekozen worden om traditioneel een witte jurk te dragen en gebruik te maken van vrolijk gekleurde accessoires zoals bloemen. Voor de mannen kan het pak ook in wit of beige worden gedragen en gebruik gemaakt worden van de stof linnen. Dit voor de luchtigheid tijdens een warme zomerdag. Ga vooral voor loszittende kleding die lekker met de wind meewaaien!

zomerse bruiloft

3. Hapjes en drankjes

Het eten tijdens een zomerbruiloft zal iets anders in elkaar zitten dan de gehele warme buffetten die vaak aanwezig zijn op een bruiloft. Tijdens een zomerbruiloft is het belangrijk dat er eten en drinken is dat het gezelschap kan verfrissen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse fruithapjes, cocktails, smoothies en genoeg ijskoude champagne! Daarnaast kunnen er uiteraard enkele warme gerechten op het menu staan, maar ook pasta of couscoussalades, wraps, sandwiches, verschillende vissoorten of zelfs tapas. De gerechten kunnen worden geserveerd op partytafels en ronde tafels.

4. Decoratie

Qua decoratie is het tijdens een zomerbruiloft erg leuk om veel vrolijke kleuren te gebruiken. Er is in deze periode een ruime keuze aan verschillende prachtige bloemen beschikbaar. Deze kunnen in zowel het bruidsboeket als in de tafeldecoratie en corsages gebruikt worden. Een partytent is gemakkelijk en snel te versieren, door de veelal basiskleur wit springen de bloemen er extra mooi uit! Er kunnen bloemenkransen worden uitgedeeld die men om de nek draagt of op het hoofd. De tafel decoratie kan een Ibiza sfeer krijgen met veel poespas of juist een simpelere look zoals het gebruik van een picknickkleed, dit straalt zeker een zomerse sfeer uit.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van het huren van partytent of bijbehorende meubels en decoraties voor een zomerse bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder middels adviezen en antwoord op al uw vragen.

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01