Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Organiseer een origineel kinderfeestje met onze feesttenten en artikelen!

Wordt jouw zoon of dochter binnenkort een jaartje ouder, is hij of zij geslaagd voor een zwemdiploma of is er een andere reden voor een feestje? Dan ben je bij Partytentverhuur Eindhoven aan het juiste adres! Wij hebben alles in huis voor een geslaagd kinderfeestje. Van feesttenten tot discolampen en van suikerspinmachines tot springkussens. In dit artikel laten wij jou kennismaken met een aantal van onze producten voor een origineel kinderfeestje!

Nog nooit was een feestje zo ontspannen

We zitten volop in het lenteseizoen en als het we het weerbericht mogen geloven breken de zomertemperaturen door en kunnen we weer naar buiten. Verplaats het feestje naar buiten en geniet van het lekkere weer. Huur een aantal zitzakken, huur een tafelvoetbal, zet wat lekkere drankjes en hapjes op de tafel en de kinderen hebben de tijd van hun leven. Ze kunnen alles zelf pakken, ze kunnen genieten van de zon, lekker buitenspelen in de zon en naar de wc als ze moeten. Als ouder is dit ook heerlijk genieten want je hoeft niet op tijd bij een speelparadijs aanwezig te zijn en je hoeft geen rekening te houden met de tijd. Nog nooit was een kinderfeestje zo ontspannen.

Een springkussen huren is leuk voor jong en oud

Beschik je over een tuin van aardig formaat of heb je een buitenlocatie afgehuurd dan is het een prima idee om een springkussen te huren. De kinderen kunnen urenlang springen en jij hoeft je geen zorgen te maken of alles goed gaat. Natuurlijk is het altijd verstandig om een oogje in het zuil te houden, maar in dit geval hoef je alleen maar even de tuin in te lopen. Kies voor het springkussen multifun en de kinderen kunnen naast het springen ook nog eens van de glijbaan glijden. Het springkussen wordt geleverd met elektrische ventilator en het opzetten kost dus weinig moeite.

Maak van de achtertuin een kleine braderie

Heb je gekozen voor het huren van een tafelvoetbal, een springkussen, een partytent of laat je tuin juist lekker kaal? Dan kun je ervoor kiezen om een popcornmachine of een suikerspinmachine te huren. Het is niet alleen een leuk gezicht in de tuin, maar de kinderen zullen er absoluut en lach van op het gezicht krijgen. Adem de geur in van vers gepopte popcorn of van zoete suikerspin en je achtertuin voelt net aan als een braderie of kermis. Bij iedere machine krijg je genoeg ingrediënten mee voor 150 porties. Dit moet toch wel genoeg zijn voor een kinderfeestje?

Mocht het nu echt een hele warme lente- of zomerdag zijn, dan kun je bij ons ook een ijsblokjesmachine huren. Na 10 minuten heb je al 9 ijsblokjes en kun je de kinderen weer een koud drankje voorschotelen.

Een origineel kinderfeestje organiseren doe je met Partytentverhuur Eindhoven

Wil jij jouw kindje verrassen met het kinderfeestje van haar jaar? Dan horen wij graag van je. Heb je nog vragen over onze producten of de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01