Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Opvallen op een beurs? Maak gebruik van een partytent!

Een partytent wordt vaak gebruikt voor, zoals de naam het zegt, feestjes en partijen. Maar partytenten zijn ook goed te gebruiken voor evenementen hierbij kan gedacht worden aan een beurs. In het algemeen is het op een beurs belangrijk om goed op te vallen. Dit kan door middel van een goed versierde partytent.

Een beurs is een grote en drukke gelegenheid waar vaak veel concurrentie aanwezig is. Een tent is een goed middel om op te vallen en de aandacht van potentiële klanten en/of partners te trekken. Met een tent kun je ervoor zorgen dat je een optimale presentatie van het bedrijf creëert. Het geeft ook een professionele uitstraling en er kan een bepaald imago mee worden neergezet.

Onder de tent is een tentvloer soms gewenst, deze zijn ook te huur bij Partytentverhuur Eindhoven. Beurzen kunnen namelijk overal plaatsvinden zoals bijvoorbeeld in een loods, een mooi groot pand met goede vloer, maar ook buiten op een minder fijne of schone ondergrond. Zorg dat er van tevoren genoeg informatie over de locatie bekend is en de ondergrond van het pand/terrein waar de beurs zich bevind. Een tentvloer kan een nog nettere uitstraling geven en voorkomt dat de bezoekers vieze schoenen krijgen.

Soort tent

Met een easy up tent staat de tent binnen een paar minuten goed en stevig vast en is er genoeg tijd over om de tent te versieren en laten opvallen. Deze tent is het meest geschikt voor op een beurs omdat de tent open kan, er een partytafel onder past of zelfs een marktkraam. Een marktkraam is handig om informatie folders, producten en promotie artikelen op te stallen. De tent kan vervolgens ook opgeleukt worden met slingers, lichten maar denk ook aan het bedrijfslogo. Deze kan in de vorm van een vlag gemaakt worden. Doe er zo veel mogelijk aan om goed op te vallen met het bedrijf. Een partytent is al een goede eerste stap! Een partytent is ook zeer geschikt voor op een beurs alleen duurt het iets langer om deze op te zetten in vergelijking met een easy up tent. Het heeft ook net een andere uitstraling, het is maar net wat je zelf het beste vind passen bij het bedrijf!

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van het huren van partytent of bijbehorende meubels en decoraties? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder middels adviezen en antwoord op al uw vragen.

 

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01