Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Een onvergetelijk tuinfeest organiseren doe zo!

Als het lekker weer is, is het leuk om een tuinfeest te organiseren! Bij het organiseren ervan komt natuurlijk veel bij kijken. Zo moet je nadenken over hoeveel mensen je wilt uitnodigen, war je allemaal in huis moet halen qua drankjes en snacks. Wij van Partijtentverhuur Eindhoven zijn er om jou te helpen. Een onvergetelijk tuinfeest organiseren? Wij geven je voor inspiratie een aantal tips om dit te realiseren.

Partytent huren

Als je een tuinfeest gaat organiseren is een partytent een echte must-have. Je weet namelijk nooit of het gaat regenen of hoe sterk de wind zal staan op de dag van het feest. Door een partytent in de achtertuin te plaatsen, zal je tenminste droog blijven en het geeft beschutting voor sterke wind. Daarnaast is het ook leuk om je partytent in te richten voor een mooie uitstraling. Wij van Partytentverhuur hebben een groot assortiment aan partytenten die wij te huur hebben staan. Benieuwd welke dit zijn? Bekijk hier onze partytenten.

Barbecue huren

Bij een tuinfeest hoort natuurlijk ook lekker BBQ’en. Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende soorten barbecues te huur waar jij het lekkerste vlees op kan leggen. Houd er rekening mee dat je voor een afdakje zorg, want deze mag niet in de partytent wegens brandgevaar. Wellicht heb je zelf een afdak waar die onder kan staan, dat zou natuurlijk helemaal ideaal zijn. We hebben barbecues in verschillende soorten en maten. Welke je moet kiezen hangt natuurlijk af aan het aantal mensen die mee gaat barbecueën. Heb je interesse? Bekijk dan hier onze barbecues.

Feestverlichting huren

Wie houdt er nou niet van feestverlichting. Feestverlichting geeft een echte sfeer, zeker wanneer het goed donker is want dan zie je de verlichting het best. Bij ons heb je de keuze uit witte feestverlichting, maar ook uit kleuren feestverlichting. Daarnaast hebben wij ze ook te huur in verschillende formaten van 6 tot maar liefst 50 meter lang. De keuze hangt natuurlijk af van hoeveel plek je hebt om ze op te hangen. Interesse? Bekijk dan hier onze feestverlichting.

Drankarrangement

Het is natuurlijk ook de bedoeling dat er voor hapjes en drankjes wordt verzorgd. Daarom hebben wij verschillende soorten drankarrangementen, zodat je zelf niet voor alle drank hoeft te regelen. Geef dit uit handen en laat ons het doen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een wijn arrangement, maar ook uit een bierarrangement en alcohol vrij arrangement. Ben je benieuwd naar ons gehele keuze aanbod? Bekijk dan hier onze drankarrangementen.

Wij hopen je met deze tips te hebben geholpen om een onvergetelijk tuinfeest te organiseren. Mocht je benieuwd zijn naar ons gehele assortiment aan artikelen die wij verhuren? Breng een bezoek aan onze website Partytentverhuur Eindhoven of neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01