Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Nieuw in ons assortiment: de Patioheater

Je gaat een feestje geven en de weersverwachting is niet zo best. Uiteraard maak je dan gebruik van een partytent. Je wilt alleen niet dat mensen zich alsnog gaan verkneukelen in je partytent, daarom gebruik je heaters. Nu kunnen wij ons goed voorstellen dat u de voorkeur geeft aan een sfeervolle heater in de plaats van het elektrische kacheltje uit de schuur, die misschien ook veel te klein is. Dan komt de Patioheater om de hoek kijken.

Praktische informatie over de patioheater

De Patioheater, staat bij de meeste mensen bekend als terrasheater, maar is ook goed te gebruiken in de wat grotere tenten. De patio heater is simpel in gebruik en geeft een warme toevoeging. In onderstaande handleiding wordt duidelijk vertelt hoe je de patio heater het beste kan gebruiken. De patio heater werkt op gas en doordat het bovenstuk gaat gloeien geeft dit in combinatie met zijn uiterlijk gelijk een goede sfeer!

Belangrijk op te weten:

  • Altijd plaatsen op de grond;
  • De heater nooit afdekken/bedekken;
  • Huurder is zelf verantwoordelijk voor aansluiting en veilig gebruik;
  • Heeft u een wat kleiner transport beschikbaar, dan raden we aan om te kijken naar een elektrische heater of een warme lucht kanon.

Waarom kies je voor de patioheater?

Deze heater is 2 meter hoog en is daarom geschikt voor de wat grotere tenten. Deze heater is in vergelijking met onze andere heaters een stuk praktischer en geeft veel warmte af. De patioheater is makkelijk vervoerbaar en verwarmt een grote ruimte. En is geschikt voor een groot feest of evenement. Deze heater ruik je niet en geeft geen rook af in tegenstelling tot andere soorten verwarming, zoals een vuurkorf bijvoorbeeld. Het voordeel hiervan is dat iedereen aan het einde van de avond weer met ‘frisse’ kleren naar huis kan.

Heb je interesse in sfeervolle verwarming bij je partytent? Geef je feestje een warme en gezellige basis met de Patioheater!

Mocht je nog vragen hebben over de patio heater neem dan gerust contact op met de medewerkers van de klantenservice.

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01