Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Meubilair huren? Ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar geschikt meubilair voor een feest of ander soort evenement? Wij van Partytentverhuur Eindhoven hebben alles waar u naar op zoek bent!

Tafels huren – meubilair

Wilt u tafels huren? Wij van Partytentverhuur Eindhoven bieden verschillende type tafels aan, geschikt voor allerlei soorten evenementen. Denk aan bijvoorbeeld de partytafel. Deze tafel is geschikt voor barbecues, trouwerijen en verjaardagsfeesten. De tafel is gemakkelijk te installeren en weegt bovendien slechts enkele kilo’s! Dus stop met slepen en sjouwen van zware tafels en huur een partytafel voor slechts €10,- per tafel! De afmetingen zijn: 76,5 cm breed, 183 cm lang en 74 cm hoog. Inclusief tafelrok is de tafel te huur voor slechts €20.

Partytafels huren in Eindhoven

 

 

 

 

 

 

 

Maar wat denkt u van de statafel? Veel feesten en evenementen hebben muziek en wordt er gedanst. Statafels kunnen niet ontbreken op ieder evenement. Handig om hapjes en drankjes op te zetten, terwijl iedereen gezellig kan blijven staan. Bovendien wordt de mogelijkheid nu geboden om af te wisselen tussen staan en zitten. Partytentverhuur Eindhoven biedt de statafel aan vanaf slechts €7,50 per statafel. In totaal bieden wij 18 verschillende kleuren statafelrokken aan, vanaf slechts €5- per rok.

Statafel huren in Eindhoven

 

 

 

 

 

Stoelen huren – meubilair

Bent u geïnteresseerd in het huren van klapstoelen? Wij bieden verschillende soorten stoelen aan. Zo kunt u kiezen uit:

  • De Wedding Chair: Deze elegante en comfortabele stoel is geschikt voor trouwerijen. De inklapbare stoelen zijn gemaakt van kunststof en daarom licht en eenvoudig te vervoeren. Deze stoelen zijn te huur vanaf €3,- per stoel.
  • De Terrasstoel: Ideaal voor een hoop extra plekken. De stoelen zijn licht en zeer gemakkelijk te vervoeren. Ideaal voor een bijvoorbeeld een barbecue of ander feest. De stoelen zijn te huur vanaf €1,50 per stoel.
  • Donkerblauwe Klapstoel: Deze duurzame kunststof klapstoelen zijn ideaal voor vergaderingen. Deze sterke stoelen zijn bovendien gemakkelijk schoon te maken. Te huur vanaf €1,50 per stoel.
  • Gestoffeerde Klapstoel: De luxe variant van de Donkerblauwe Klapstoel. Ideaal voor de langere zit. De stoelen zijn gemakkelijk te vervoeren en stralen meer exclusiviteit uit. De huurprijs van deze stoel is €3,00 per stoel.
  • Kijk voor de overige klapstoelen op onze site!

Barkrukken huren – meubilair

Bent u op zoek naar barkrukken voor een evenement? Partytentverhuur Eindhoven biedt de oplossing! Wij weten namelijk dat barkrukken dé stoel zijn voor een feest waar een drankje wordt genuttigd. Deze barkrukken zijn bovendien goed te combineren met onze statafels. De barkrukken zijn te huur vanaf slechts €5,00 per stuk!

barkruk

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01