Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Heb je al een geluidsinstallatie geregeld?

Wij komen het regelmatig tegen: mensen die geluid op hun feestje willen hebben om wat sfeer erin te brengen. We zien de meest gekke geluidsinstallaties van verdwaalde zolders afkomen. Om jou te helpen hebben wij een andere professionele veelzijdige oplossing die je niet eens zoveel kost: de geluidsinstallatie. 

De geluidinstallatie is niet veel meer dan een grote kale robuuste box die je handig overal naartoe kan meenemen. En wij hebben maar liefst 4 redenen waarom jij hem heel handig gaat vinden. Een tip vooraf: zorg wel dat je je buren hebt ingelicht in verband met geluidsoverlast!

Dans feestje

Dansende mensenEen geluidsinstallatie leent zich uitstekend voor dansfeestjes. In de eerste plaats omdat er gewoon een hele grote woofer in zit van maar liefst 15 inch. Daarnaast kan je met een geluidsinstallatie eenvoudig het volume, de bas of de treble regelen zodat je jouw muziek een leuk effect kan meegeven. Het belangrijkste misschien wel, is dat je de mogelijkheid hebt om je eigen muziek af te spelen via USB, SD, Bluetooth of Radio. Dit betekend dat je jouw telefoon eraan kunt hangen en je zelf je muziek keuze kunt maken. Of, wanneer je het echt professioneel wil aanpakken, je een draaitafel eraan kan verbinden. Het enige wat je nog nodig hebt is verlichting en een dansvloer en de voetjes kunnen van de vloer!

Presentatie

PresentatieDe bovenstaande aansluitingen lenen zich ook uitstekend voor het aansluiten van een PC of beamer zodat je een presentatie kan geven waar ook gewoon geluid bij zit. Dit komt uitstekend van pas bij trouwerijen waarbij er stukjes gedaan worden of filmpjes worden vertoond. Daarnaast worden er ook twee microfoons met de geluidsinstallatie meegeleverd zodat je overal verstaanbaar bent tijdens je presentatie.

Film

Film kijkenHet betekend dus ook dat je jouw eigen bioscoop kan creëren waar je maar wil. Het enige wat je nodig hebt is een donkere kamer, of je eigen tuin in de avond. Door middel van de draadloze batterij kan je de geluidinstallatie overal gebruiken en kan je genieten van de meest intense geluidseffecten tijdens je film.

Karaoke

KaraokeDe microfoons maken het ook mogelijk om aan karaoke te doen! Nu werkt het bij de meeste geluidsinstallaties zo dat je of muziek af kan spelen of door de microfoon kan zingen of spreken. Nu wil je juist met karaoke met de muziek meezingen. Dat kan met onze geluidinstallatie door de voice-over functie. Dus knal de beamer aan, prop er een karaoke dvd in en zet de geluidsinstallatie op standje hard en zing al die japanners eruit!

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01