Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Feestje? Wij verhuren partytenten, daar kunnen we je bij helpen. Maar eigenlijk met nog veel meer. 1 Partytent maakt nog geen feest zeggen wij altijd. Daarom maken wij alvast een lijstje met meerdere opties.

Bij een goed tuinfeestje of bedrijfsfeestje bestaan een aantal ingrediënten. Wij zaten te denken aan het volgende checklijstje:

Tafels

Je wilt je mensen ook wat rust geven op een druk feestje. Huur bijvoorbeeld statafels, biertafels of partytafels. Statafels zijn welbekend, het verschil tussen de bier en de partytafels is dat biertafels van hout zijn en tegen een stootje kunnen. Partytafels zijn ook stevige tafels maar van plastic en zijn meer geschikt voor een goede bbq. Mocht je overigens een netter feestje willen organiseren, bestel er dan tafelrokken bij!

Verlichting

Huur wat verlichting voor extra sfeer. Een hang/tafellamp zodat je tot ’s avonds laat kan blijven tafelen of zorg voor kleurrijk verlichting. Dit kan met LED-lampjes zijn maar ook nog met gekleurde gloeilampen. Maakt in het gebruik niet echt uit.

Geluid

Een feestje zonder muziek? Dat lijkt ons een saai feestje. Daarom denken wij dat muziek ook zeker niet zou misstaan in jouw partytent. Haal je eigen stereo van stal of, als je die niet wil beschadigen, huur een geluidsysteem. Zorg dat je wat cd’s of mp3’s kan draaien en het geluid aan! Zorg er wel even voor dat je de buren in licht.

Beeld

We leven in een digitaal tijdperk. Een filmpje draaien is zo gedaan. Huur daarom ook een beamer. Vooral leuk met jubileums waarbij je de foto’s en filmpjes van de afgelopen jaren kan terug kijken. Of als je juist iets moet aankondigen.

Verwarming

Laat je bezoekers niet in de kou staan. Zorg voor wat verwarming! Zeker in de winter maanden kan het wel eens fris zijn. Zorg voor een elektrische heater of eentje die op gas loopt. Informeer daarbij even bij de verhuurder of verkoper wat je het beste kan gebruiken voor jouw partytent.

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01