Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Feestje houden in je eigen huis? Zo kan je dat het beste aanpakken

Heb je lang nagedacht over een feestlocatie en kon je de geschikte locatie niet vinden? Vier het dan gewoon bij jezelf thuis! Wij van partytentverhuur Eindhoven hebben verschillende artikelen voor je die jouw feestje net dat extra’s kan geven!

 

Geluidsinstallatie huren

Op je feest is muziek natuurlijk belangrijk. Wil je dat al je gasten lekker kunnen mee dansen op al jouw favorieten nummers, huur dan een geluidsinstallatie. Deze box heeft een bluetooth ontvanger en kan hierdoor makkelijk verbonden worden met je telefoon. Ook kan je draadloze microfoons erbij huren en samen met je gasten de sterren van de hemel zingen!

 

Verlichting huren

Wil je jouw woonkamer omtoveren tot een ware discotheek, dan kan je dit doen door middel van verlichting. Zo kan je party bar licht set huren die je hele woonkamer voorziet met coole effecten of kan je gaan voor een lichtsnoer die je in woonkamer kan hangen. Zo kan je op een makkelijke en leuke manier wat extra sfeer brengen in je woonkamer.

 

Special effects

Naast het ophangen van verlichting kan je ook gaan voor iets extra’s. Zo kan je special effects toevoegen door een rookmachine te huren of wellicht vind je een bellenbaasmachine wat aparter. Wil je het nog wat groter aanpakken? Kies dan voor de lasershow. Dit apparaat heeft 3 in 1 led en hierdoor worden drie effecten gecombineerd. Je kan dit apparaat bijvoorbeeld boven op een kast zetten zodat de hele kamer wordt belicht met coole lichteffecten. Daarnaast kan je ook de lichteffecten laten volgen op de beat van de muziek.

 

Ben jij benieuwd geworden naar ons gehele assortiment?  Of heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel? Neem dan een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01