Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Deze #6 tips dragen jouw gasten en de wereld een warm hart toe op je feestje!

Het kwik daalt onder de 0 graden en dat betekend dat ook de gezellige donkere dagen voor kerst eraan zitten te komen. Winkels verruilen de zomerspullen voor kerstspullen en we beginnen weer onze favoriete muziek in lijstjes te zetten. Feestjes vliegen om onze oren in de maand december en de champagne zal vloeien. Maar tegelijkertijd is het dus koud, kent de wereld terreurdreiging en armoede. Hoe dragen we elkaar nu echt een warm hart toe op onze feestjes?

#1. Sokkenslinger

Iedereen kent ze wel van de klassieke Amerikaanse kerstfilms: de sokkenslierten boven de schouw. Hang zelf een sokkensliert op, op jouw feestje zodat gasten daar de cadeaus in achter kunnen laten. Zorg wel dat ze schoon zijn, dan hoeven de cadeaus geen kou te vatten. Wil je een iets minder Amerikaanse gedachte? Stel dan voor dat mensen een bedrag achter kunnen laten in de sokken voor alle mensen die het iets minder hebben op deze aarde. Dan kan jij het weer besteden aan een goed doel bijvoorbeeld. Zo heb je het samen gezellig, maar lever je ook nog een bijdrage aan de samenleving.

11409858084_075a69064f_z

#2. Warme truien

Een andere manier om het in ieder geval gezellig warm te houden is een trui aan trekken. Juist, een feestje waarbij iedereen zijn eigen warme trui aan heeft. Nog leuker is het als het allemaal gekke warme feesttruien zijn. Dan ziet het er allemaal gezellig uit, heb je gelijk een aanleiding om over te praten en niemand heeft het koud. Heb je het alsnog koud? Huur dan een goede heater, dan heeft iedereen het in ieder geval weer snel warm.

15485141398_9662ba1e05_z

#3. Glas glühwein

Oke, we hadden ook kunnen zeggen een warme chocomel of fügel of een andere warme of alcoholische versnapering die past bij het winterbeeld. Het leuke is dat je het bij glühwein, dit is namelijk een alcoholische versnapering die warm opgediend te worden. Dit proeft lekker warm en de alcohol houd je op langere termijn warm.

Gluehweinglas-1024x576-da5206c60f8c119c

#4. Sfeerverlichting

Zorg voor extra warmte in je feestje, op je festival, kerstmarkt of in je partytent door wat sfeerverlichting aan te brengen. Nu doelen we niet op die ene buurvrouw die haar kerstverlichting al 2 maanden van te voren in de tuin heeft hangen waardoor je door de Kerstmannen de voordeur niet meer kunnen zien. Nee, gewoon verlichting met mate waardoor het sfeer aanbrengt maar ook functioneel blijft. Zo brengen we wat verlichting in de wereld, misschien wel mooi rond deze tijd van het jaar en gezien de afgelopen gebeurtenissen in Parijs en Brussel en Syrië?

6473617781_08811204b5_z

#5. Een vuurkorf

Warmte creëer je natuurlijk met vuur. Heb je de ruimte, dan is het leuk om een veilig vuurtje te stoken waar iedereen omheen kan staan om zich eraan te warmen. Dit betekend wel dat je moet beschikken over een vuurkorf, wat hout en misschien wat spiritus om het aan te krijgen, mits je er veilig mee om gaat. We willen natuurlijk niet dat de brandweer op de stoep staat. Dat zou iets teveel sfeerverlichting zijn. Maar het houd elkaar wel lekker warm. Al adviseren wij wel om dit ver buiten een partytent te doen. Om een partytent op te warmen kun je heaters gebruiken. Overigens heeft wat betreft warmte, de patioheater ongeveer hetzelfde effect op zijn omstanders als een vuurkorf. Dus als je voor een veiligere optie wil gaan, gebruik dan een patioheater, dan stinken mensen achteraf ook een stuk minder.

 tumblr_nckuienRvi1r2y2a3o1_500

#6. Een fijn deuntje

Muziek draagt in deze donkere dagen al jaren mensen een warm hart toe. Met kerst de gebruikelijke kerstliedjes en tegen het einde van het jaar zingen we met zijn allen uit volle borst de Top 2000 mee. Muziek verbroederd en geeft elkaar een hoop liefde, daar zijn wij wel van overtuigd. Heb je thuis geen goede geluidsinstallatie, of ben je op zoek naar wat muziek in de buitenlucht of bijvoorbeeld je partytent? Dan kun je bij ons een geluidsinstallatie huren, dan hoef je niet je eigen surround system uit de kast te trekken.

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01