Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

De wereld van partytent meubilair

Wat minstens zo belangrijk is als een partytent is de meubelen die je erin zet. Een kale tent maakt nog geen feestje en is totaal niet uitnodigend. Daarom willen we jullie nu meenemen in de wondere wereld van partytent meubilair. Bestaat die dan? In onze ogen zeker! 

STATAFEL

statafelrok wit

De statafel is alom bekend en kunnen we dus misschien al een klein beetje een klassieker noemen. Al kunnen we hem nog niet de absolute klassieker noemen. Daarover straks meer. De statafel is een lichtgewicht tafel die makkelijk op te zetten is en waar je al gauw zes stoere mannen aan kwijt kan. De statafel is dan ook geregeld het middelpunt van een feestje. De mensen die er aan hangen kunnen verschillen, je loopt namelijk makkelijk weg. En toch kan je er genoeg spullen op kwijt om even te blijven staan. Denk aan eten bijvoorbeeld.

Al hebben wij nog wel een kleine wens wat statafels betreft: huur er toch een tafelrok omheen. Zo’n rok laat je tafel er gelijk een stuk chiquer uit zien. En dat draagt uiteraard weer bij aan de sfeer van je feestje. Daarnaast is het ook makkelijk schoonmaken. Je haalt de rok er vanaf, klopt hem uit en vouwt hem op. Zo hoef je geen doekje meer over je tafel heen te halen. Vandaar de statafel: een ondersteunende tafel die echt bij kan dragen aan de sfeer van je feestje.

PARTYTAFELS

partytafel offDe partytafel is functioneel. Veel functioneler kan je het eigenlijk niet hebben. Het is een opklapbare tafel die op zithoogte gebruikt kan worden. Vooral in het opbouw proces van je feestje is dit een fijne tafel. Hij is een lichtgewicht en dus makkelijk te verplaatsen. En na je feestje is hij door het kunststof tafelblad makkelijk schoon te maken. En ook hier geld de regel van de tafelrok weer. Een tafelrok zorgt er makkelijk en snel voor dat je tafels er chique uit zien.

BIERTAFELS

biertafel offDan zijn we nu aangekomen bij de echte klassieker: de biertafel. Waarom is dit een klassieker? Door zijn eenvoud en zijn leeftijd. De biertafel gaat gewoon domweg al jaren mee. Het is een robuuste tafel die daarom ook vroeger veelzijdig werd gebruikt in het leger. Hij is heel plat op te vouwen en is nagenoeg niet kapot te krijgen. Al vinden wij niet dat je het dan maar moet proberen om hem kapot te krijgen natuurlijk. Nee, voor grootschalige evenement is de biertafel zeer geschikt. Hij is makkelijk af te nemen en wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij Oktoberfest. Vandaar ook de naam: het is de ideale biertafel. Vergeet ook niet dat hij vaak, net als bij ons, wordt geleverd met bijpassende bankjes in dezelfde stijl. Dit is makkelijk omdat je gelijk verzekerd bent van zitplaatsen.

KLAPSTOELEN

klapstoel offNu hebben we de tafels gehad, maar je derrière wilt ook wat. Daarom zijn de klapstoelen in het leven geroepen. Om de benen wat te ontlasten. Nouja, misschien niet de klapstoel. De klapstoel is vooral ontworpen om makkelijk te vervoeren. Deze lichtgewicht stoelen zijn, zoals de naam al zegt, opklapbaar  en daarom makkelijk te vervoeren zonder dat ze veel ruimte in nemen. Onze klapstoelen zijn van kunststof, dus stevig en makkelijk schoon te maken. En als je er veel huurt, ze zijn ook makkelijk op te stapelen. Daarom worden ze ook vaak gebruikt bij grootschalige evenementen!

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01