Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

De ultieme checklist voor je winter BBQ

Het is november en het begint al aardig koud te worden. Maar toch kun je tegenwoordig makkelijk een winter barbecue organiseren in de tuin! Wat heb je allemaal nodig om je barbecue een succes te maken? Gebruik deze checklist en je hebt gegarandeerd een fantastisch tuinfeest.

Wat zijn de basis benodigdheden voor een winter BBQ?

In de winter barbecuen gebeurt niet vaak, maar het kan wel! Allereerst is het belangrijk dat je samen met je gasten in een warme en gezellige ruimte kan zitten. Bekijk ons assortiment aan tenten. De partytent is de meest geschikte tent om te gebruiken voor een winter bbq, omdat deze tent in verschillende maten te huur is en in vergelijking met andere tentsoorten niet duur is. Om warmte te creëeren in de tent raden wij aan een heater te huren. Ons assortiment bestaat zowel uit staande als hangende heaters. In de partytent kunt u verschillende soorten meubilair kwijt. In de basis is een geschikte eetplek niet weg te denken. Huur een partytafel met klapstoelen om uw gasten te voorzien van een eetplek.

Hoe zorg je voor een gezellige winter BBQ?

Als alle gasten hun goede humeur meenemen dan is het al gauw gezellig, maar hoe maak je het als gastvrouw/-heer nou gezellig tijdens deze winter BBQ? Partytentverhuur Eindhoven kan u daarbij helpen! Sfeervolle verlichting en een achtergrond muziekje doen al een hoop. Denk aan gekleurde lichtsnoeren bijvoorbeeld. Deze kunt u door de hele partytent heen hangen en zorgt voor een vrolijke sfeer. Om er helmaal een feestje van te maken zet je een achtergrond muziekje op. Om te zorgen dat ook achterin de tuin licht en geluid is kunt uw een kabelhaspel huren.

Hoe maak je jouw winter BBQ compleet?

Naast het hebben van een geschikte eetplek voor jouw gasten kan een barbecue  natuurlijk niet ontbreken. In de partytent kan je verschillend keukenapparatuur kwijt die nodig is tijdens deze avond. Denk bijvoorbeeld aan borden, bestek en glazen. Maak van tevoren een boodschappenlijstje, zodat je niets kan vergeten en weet wat je in huis moet halen. Om zelf niet de hele avond iedereen te hoeven voorzien van drinken kan je een biertap en een koelkast plaatsten, waar je je dranken in koud houdt. Zo kan je zelf ook genieten van deze gezellige avond, zonder de hele tijd maar bezig te hoeven zijn.

 

We hopen dat je met deze checklist een fantastische winter BBQ kunt organiseren en wensen je veel plezier!

Als je meer wilt weten over het huren van partytenten en andere spullen voor je tuinfeest in de regio Eindhoven, neem dan contact met ons op door te bellen op 06-374 80 980 of te mailen naar info@partytentverhuur-eindhoven.nl.

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01