Persoonlijke service
Breed assortiment
Bezorging & opzetservice

Waarom een partytent kopen als je hem ook kan huren?

Het jaarlijkse feestje van je vrouw komt eraan en jij hebt binnen een week een partytent nodig. Het is nu februari, dus hij moet tegen een stootje kunnen en van kwaliteit zijn. Aan de andere kant, als je een nieuwe tent koopt gebruik je hem maximaal 2 keer per jaar en neemt hij weer je halve schuur in beslag. Misschien heb je niet eens een schuur! Geen nood, wij geven je een alternatief.

Belangrijke zaken om vooraf te weten

Het nadeel van het kopen van een partytent is dat je hem moet kunnen opslaan in een schuur of garage. Als je een partytent huurt heb je dat probleem niet. Je huurt de partytent voor 3 dagen. 1 dag ophalen/bezorgen en opzetten, 1 dag gebruik maken van de partytent en 1 dag voor het afbouwen en terugbrengen of laten ophalen van de partytent. Het scheelt je ook tijd in het naar een bouwmarkt gaan en het zoeken naar de juiste maat. Partytentverhuur Eindhoven verhuurt meerdere soorten tenten in allerlei verschillende maten en heb je ook nog de mogelijkheid om daar bijpassende accessoires bij te huren. Denk aan een heater, statafels of zelfs een geluidsinstallatie.

Prijs en kwaliteit

Bij een bouwmarkt zijn er vaak slechts enkele maten in voorraad en deze tenten blijven lang in het schap of op voorraad liggen. Dit gaat ten koste van de kwaliteit, omdat er dan veel met de doos gesjouwd wordt, de doos vochtig wordt maar de tent nooit gebruikt wordt. Vergeet ook niet dat een beetje kwalitatieve tent van bijvoorbeeld 3×4 meter bij de bouwmarkt al minimaal € 100,- kost, terwijl als je hem huurt je dit slechts € 40,- gaat kosten. Wanneer je de partytent vaker gebruikt zijn de kosten van een nieuwe aankoop uiteraard wel relatief goedkoper.

Je kunt bijvoorbeeld ook via Marktplaats nog goedkopere partytenten krijgen. Maar hier geldt hetzelfde wat betreft kwaliteit: je hebt geen enkele garantie dat de tent compleet is of nog in een goede conditie is. Dus alle voordelen op een rijtje waarom en wanneer een tent huren veel handiger is dan kopen:

  • Wanneer je een partytent slechts enkele keren gebruikt is huren goedkoper dan wanneer je een partytent intensief gaat gebruiken.
  • De kwaliteit is een stuk beter dan bij de bouwmarkt of marktplaats
  • Je hebt geen ruimte voor opslag nodig
  • Je kunt eenvoudig passende accessoires erbij huren
  • Je hebt een ruimere keuze uit verschillende soorten en maten

Als je meer wilt weten over het huren van partytenten en andere spullen voor je tuinfeest in de regio Eindhoven, neem dan contact met ons op door te bellen op 06-374 80 980 of te mailen naar info@partytentverhuur-eindhoven.nl.

Contactgegevens

T. 040-2093100
E. info@partytentverhuur-eindhoven.nl
Raedeckerstraat 3
5623 EX, Eindhoven
KvK: 85179574
BTW: NL863537066B01